Dører og vinduer

 

 

Dører og vinduer

Døren er byggets smykke, det er det første du møter. Da er det viktig at døren innehar de krav som stilles for funksjon og estetisk utrykk. Universell utforming må tilfredsstille de krav som til enhver tid er gjeldende. Vi kan levere de fleste låssystemer på markedet, og eller forberede for dette. Det er viktig at dører der det er behov er produsert for høy trafikk, er dimensjonert for dette, og har lang levetid. Vi har lang erfaring med å levere og montere dører for de fleste behov. Automatiske skyvedører med forskjellige funksjoner, karuselldører, foldedører og manuelle skyvedører leverer vi også. Vi har også dører som tilfredstiller brannklasse E30, Ei30 og Ei60 for både utvendig og innvendig bruk.

 

Vinduer

Vi leverer vinduer med forskjellige funksjoner. Faste, åpningsbare, skuddhemmende, brannhemmende, innbruddshemmende, og støydempende.

Alle elementer utføres i henhold til gjeldende krav og regelverk.

Stort råvarelager

Vi har stort råvarelager bestående av aluminiumsprofiler til glassvegger og rekkverkssystemer, glassplater til glassvegger og rekkverk. Dørkarmer, himlingsprofiler, hengsler, låsekasser, vridere og beslag til våre veggkomponenter. Komplette skilleveggkomponenter med plater og profiler. Videre festemidler og tilbehør for komplette løsninger.

Skal vi jobbe sammen?

Kontakt oss på:

post@nordicalutek.no
anbud@creonordic.no
Bjellandveien 26, 3172 VEAR

+47 90 21 40 00